Verlies nu snel en effectief je zomer-kilo's!!

Wat is BioHCG Original?

BioHCG Original is een bewezen afslankprogramma dat exclusief wordt aangeboden door Van Dijk Voedingsadvies & Coaching in Kampen. Dit programma helpt je snel en verantwoord gewicht te verliezen, ideaal om die vervelende zomer-kilo’s kwijt te raken. Het traject duurt standaard 24 dagen, maar kan op maat worden aangepast. Bij elke kuur krijg je het boekwerk 'Beter in Balans', waarin het dieet uitgebreid wordt beschreven en dat je stap voor stap door het proces begeleidt.

Hoe werkt het?

Het succes van BioHCG Original is gebaseerd op een combinatie van een strikt dieet en het dagelijks innemen van BioHCG druppels. Deze druppels, die elke ochtend uit een ampul worden genomen, bevatten een unieke mix van L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. Deze ‘drager’ of basisvloeistof speelt een cruciale rol in het bevorderen van gewichtsverlies. Het dieet zelf richt zich op koolhydraat- en vetarme maaltijden, waardoor je niet alleen gewicht verliest, maar ook bewuster met voeding leert omgaan. Dit helpt je om gezonde eetgewoonten op te bouwen en het jojo-effect te voorkomen.

Waarom kiezen voor BioHCG Original bij Van Dijk Voedingsadvies & Coaching?

Bij Van Dijk Voedingsadvies & Coaching hebben we al vele deelnemers succesvol geholpen om hun streefgewicht te bereiken. Wat BioHCG Original uniek maakt, is de holistische aanpak: het programma helpt je niet alleen om af te vallen, maar bereidt je ook voor op de fase waarin je zelf de regie neemt over je gezondheid. Dankzij het boekwerk 'Beter in Balans' word je begeleid tijdens het hele proces, inclusief de stabilisatiefase, zodat je langdurige resultaten kunt bereiken. Bovendien wordt elke batch BioHCG druppels handmatig geënergetiseerd, wat zorgt voor maximale kwaliteit en consistentie.
Onze ervaren coach helpt jou stap voor stap door het hele proces, je staat er niet alleen voor!

 

Resultaten en ondersteuning

Behaalde resultaten in de afgelopen jaren:
vrouw: gemiddeld 8 tot 10% van hun lichaamsgewicht
man: gemiddeld 10 tot 12% van hun lichaamsgewicht

Bij Van Dijk Voedingsadvies & Coaching geloven we in persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Mocht je meer willen weten over hoe BioHCG Original jou kan helpen, neem dan gerust contact op. Wij staan klaar om je te begeleiden naar blijvend gewichtsverlies.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.